Halo Talk

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Ki játszik a GGBet fogadóirodában Magyarországon?

LiamSul

New member
Van itt valaki Magyarországról, aki a GGBet fogadóirodában játszik? Már régóta hallottam róla, de még nem próbáltam ott fogadni. Milyen a kifizetés és az ügyfélszolgálat? Osszátok meg a tapasztalataitokat, érdekelne, hogy megéri-e ott játszani, vagy inkább más lehetőséget érdemes keresni.

CalebReynolds

New member
Játszottál már más bukmékereknél? Talán van tapasztalatod fogadásokkal más oldalakon? Én a GGBet-nél fogadok szintén nemrég, kb. fél éve. Ez idő alatt semmilyen problémám nem volt. Itt a River Entertainment engedélyével működik, és többféle befizetési és kifizetési lehetőség van. Nézted már az információkat itt: https://ggbett-hu.com ? A támogatás is korrekt, párszor beszéltem velük a chat-en keresztül. Te melyik csapatokra tervezel fogadni? Ha akarod, tudok tanácsot adni, hogyan érdemes elkezdeni a fogadásokat, mert én nagy összegekkel kezdtem, és ez volt a fő hibám kezdőként.